Idella cultuur

Bij Idella staat de mens centraal; dat vinden medewerkers en klanten fijn.
Alle collega’s maken deel uit van een groter geheel, ieder onderdeel is daarbij van belang. Idella is een platte organisatie waarin we passie, kennis en ervaring met elkaar delen.

Of het nu om de laatste technologische ontwikkelingen of de afronding van de implementatie voor een nieuwe klant gaat, Idella gaat altijd voor het beste resultaat.

Idella zorgt voor jou

Gezondheid en een sterk wij-gevoel zijn belangrijk voor Idella. Er is tijd en ruimte voor een grapje en successen vieren we samen. En verjaardagsfeestjes hebben een speciaal karakter binnen Idella; heel Europa weet er inmiddels van. Ook staat er iedere middag een gezonde lunch klaar in de kantine. Medewerkers worden gestimuleerd om een actieve levensstijl aan te nemen. Idella draagt bij aan jouw sportschoolabonnement en organiseert regelmatig een sportief uitje.

Idella cultuur lunch
Idella is zichzelf

Suits & t-shirts werken bij Idella nauw samen. Idella weet namelijk dat het niet om uiterlijk vertoon gaat. Iedereen moet zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn. Idella koestert zo ieder uniek talent dat bij haar werkt. Want mensen, die staan centraal bij Idella.

Idella
insights