18 mei 2018

Idella en ABC organiseren Workshop

Omdat de digitale omgeving van pensioenproducten meer aandacht verdient, geven Idella en adviesbureau ABC samen een Workshop Digitale Pensioencommunicatie.

De Workshop vindt plaatst op 5 juni a.s. in het kantoor van Idella in Amsterdam. Tijdens de Workshop is er volop aandacht voor het optimaal inrichten van de digitale dienstverlening. Deze innovatie sluit uiteraard naadloos aan op de producten en dienstverlening van Idella. Daarnaast laten Idella en ABC zien hoe front – en back office en de Mijnomgeving vloeiend in elkaar kunnen overlopen. hoe een eigen ‘Customer Journey‘ kan worden ontwikkeld, welke problematiek er kan ontstaan bij de scheiding tussen front- en backoffice en hoe een werkende dialoog opgezet kan worden die leidt tot handelingsperspectief.

Update: Na het succes van de workshop van 5 juni 2018 is de volgende workshop gepland op 13 september 2018. In het vierde kwartaal van 2018 volgt een derde workshop, er is nog plaats voor deelname bij deze laatste workshop. Interesse kun je kenbaar maken via marketing@idella.nl.